Selamat Datang Ke Laman UTHMbloggers "Suara Mahasiswa dan Mahasiswi UTHM"

PERHATIAN

KEPADA MAHASISWA DAN MAHASISWI UTHM YANG INGIN MELETAKKAN BLOG KELAB DI UTHMBLOGGERS INI, BOLEHLAH MEHANTAR URL BLOG TERSEBUT DI CHATBOX.


Malam Anugerah Pelajar 2008

Tarikh : 25 April 2009
Tempat : Dewan Tunku Ibrahim Ismail (DTII)
Masa : 8.00 - 11.00 Malam
Perasmi : YBhg. Datuk Dr. Zulkefli Bin A. Hassan (Ketua Setiausaha Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia)

Dijemput kepada semua pelajar yang terlibat aktif dalam kelab/persatuan serta pelajar yang mencalonkan diri untuk datang beramai-ramai bagi meraikan dan memeriahkan Malam Anugerah Pelajar 2008.

Sumber:Website UTHM

6 comments:

April 27, 2009 at 12:57 AM Anonymous

tak adil pemenang Malam anugerah pelajar di monopoli oleh ahli sukan.....hanya sebilangan sahaja pengiktirafan yang diberikan kepada Persatuan dan kelab

April 27, 2009 at 1:10 AM Anonymous

tak adil.....budak kayak jer yang menang

April 27, 2009 at 12:51 PM otai lama ittho

kasi update la keputusan malam tu bro...baru maklumat tu sampai kat budak2 lain yang x g acara malam tu...secara xlansung boleh bakar semangat untuk diorg cube utk menang anugerah2 tu di masa hadapan..ramai yg xtau sebenarnya ada anugerah utk mahasiswa..yang diorg tau,datang sini g kelas,blk kelas,main game,tgk bola..tu je...patut di expose kan bende2 camni..ok..sekadar pandangan

April 27, 2009 at 4:28 PM Qi_Cinoi.Lavigne

yeah.i agree with OTAI LAMA ITO.
update la the result.kategori apa n siapa yang dapat anugerah.

1-memang ramai yang tak tau.
2-menarik lagi minat budak2 ito nak layan blog ni.

n to anonymous 1 - normally memang mcm tu la,anugerah banyak budak sukan. melainkan apa yg dilakukan oleh persatuan or club tu betul2 gempak. tp xtau la juga, kadang2 telus, kadang2 tidak. tapi kan untuk kelab/persatuan/sukan ada kategori masing2??kan.
wallahualam.

April 27, 2009 at 11:21 PM izz a lonely life

utk makluman Qi_Cinoi.Lavigne, boleh d katakan semua anugerah induvudu di monopoli oleh budak2 kayak, dari anugerah khas HEP hingga anugerah skim khas...

adakah ini akan membakar semangat mahasiswa UTHM untuk membuat program yang lebih berkualiti dari masa ke semasa???

jika perkara ini berulang lagi pada tahun hadapan ada kemungkinan semangat pemimpin kelab, persatuan, dan jawatankuasa serta sekriteriat untuk membuat program yang gempak berkuranagan... kerana meraka akn berfikir apa faedah abis kan masa untuk buat program yang besar dan banyak sekiranya hanya orang yg bergiat dalam sukan sahaja di beri pengiktirafan... baik mereka menyertai aktiviti sukan, masuk pertandingan sukan dan menang pingat untuk mendapatkan anugerah pada malam anugerah pelajar...

sepatutnya bg aku la kan, anugerah khas HEP tu di bahagikan kepada katogeri2 tertntu supaya adil n semua pelajar yang banyak memberi sumbangan tak kira dalam sukan mahupun program diberi penghargaan...

April 29, 2009 at 1:34 AM budak ito

aiii...xkan buat program sebab nak menang anugerah je kot..tu salah satu sebab kenapa program2 kat uthm ni xde soul dan asyik orang yang same je yang buat program..sebab buat program nak pengiktirafan..bukan ikhlas nak buat perubahan..sebeb tu ade je masalah dalaman..itulah,inilah..mcm2..semoga situasi di uthm akan berubah suatu hari nanti..

Since 21 Januari 2009

JOM KLIK
JOM KLIK