Selamat Datang Ke Laman UTHMbloggers "Suara Mahasiswa dan Mahasiswi UTHM"

PERHATIAN

KEPADA MAHASISWA DAN MAHASISWI UTHM YANG INGIN MELETAKKAN BLOG KELAB DI UTHMBLOGGERS INI, BOLEHLAH MEHANTAR URL BLOG TERSEBUT DI CHATBOX.


Penulis Bersama

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Adalah dimaklumkan saya selaku ADMIN blog UTHMbloggers ini ingin menjemput para mahasiswa dan mahasiswi sekalian untuk menjadi PENULIS BERSAMA didalam blog ini. Ini disebabkan saya telah tamat sesi pembelajaran saya di UTHM ini dan memohon kepada semua mahasiswa dan mahasiswi sekalian untuk menulis informasi dan maklumat yang bermanfaat kepada semua pembaca samada yang berkaitan program-program diUTHM ataupun bahan penulisan lain.

Penulisan boleh dibuat menerusi akaun email anda sendiri setelah anda mendaftar untuk menjadi PENULIS BERSAMA.Email anda akan diletakkan didalam bahagian Settings>Permissions>Blog Authors.

Kepada sesiapa yang berminat untuk menulis didalam blog ini sebagai PENULIS BERSAMA diminta untuk mematuhi syarat berikut:

1.Memberikan alamat email akaun blog anda di ruangan komen (sebagai penulis bersama blog UTHMbloggers)
2.Menulis maklumat dan informasi yang bermanfaat
3.Tidak menjalankan urusan perniagaan atau mempromosi sebarang barangan
4.Tidak berkaitan dengan unsur politik
5.Dibenarkan menggunakan bahasa malaysia dan bahasa inggeris sahaja

P/S: Sesiapa yang tidak mematuhi syarat atau sebarang perkara yang difikirkan tidak beretika akan diSINGKIRKAN.

Sekian

3 comments:

June 19, 2011 at 5:10 PM ~ThE siLeNcEr~

amin10_acmilan@yahoo.com(legendtail.blogspot.com)

August 25, 2011 at 2:34 PM ridhwan syafiq

Boleh datang ke group facebook, community of uthm blogger. boleh mintak pendapat dari sana. :)

September 6, 2011 at 6:40 PM alepridz

nak mintak jasa baik admin blog uthmbloggers.blogspot promote group ni buleh tak?
UTHM BLOGGER (facebook)

aku baru jer buat group ni... anda pun dijemput untuk join... ^^

ni url logo group tu...

http://i408.photobucket.com/albums/pp163/alep_87/logoBLOGGERUTHM.png

Since 21 Januari 2009

JOM KLIK
JOM KLIK